На одному з ринків у Малиновському районі міста правопорушник вирвав з рук містянки похилого віку гаманець і почав тікати. Інцидент побачив перехожий, та намагався наздогнати чоловіка, щоб зупинити злочин. Але зловмисник вдарив його ножем у живіт.

 

Громадяни викликали «швидку» та поліцію. Лікарі госпіталізували потерпілого одесита з проникаючим пораненням черевної порожнини, а правоохоронці затримали зловмисника неподалік у дворах житлових будинків. Фігурант – 35-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили ніж та гаманець пограбованої одеситки.

«Слідчі оголосили правопорушнику підозру в пограбуванні, вчиненому в умовах воєнного стану, за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України та умисному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження, передбаченого ч.1 ст.121 ККУ. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі», – розповів начальник відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Віктор Герасименко.