Патрульные Одессы задержали мужчину, который совершил кражу детского автокресла из автомобиля. Об этом сообщает пресс-служба ведомства.

 

Около полуночи, 15 января патрульные получили вызов о краже из автомобиля на улице Старопортофранковской. Заявитель сообщил, что неизвестный разбил стекло и похитил детское автокресло из автомобиля Opel.

На месте инспекторы установили направление, в котором скрылся человек и уже через несколько минут догнали и задержали вора.

34-летнего гражданина передали следователям для установления всех обстоятельств дела.

 

Патрульні Одеси затримали чоловіка, який вчинив крадіжку з автомобіля Вчора, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик про крадіжку з автомобіля на вулиці Старопортофранківській. Заявник повідомив, що невідомий розбив скло та викрав дитяче автокрісло з автомобіля Opel. На місці інспектори встановили напрямок, у якому направився чоловік та вже за кілька хвилин наздогнали й затримали крадія. 34-річного громадянина передали слідчим для встановлення всіх обставин справи. Щоб не стати жертвою таких злочинів, варто дотримуватись простих правил: ? обладнайте автомобіль протиугінними приладами; ? навіть якщо ваше авто знаходиться у власному гаражі, не залишайте ключі в замку запалювання, а цінні речі – в салоні; ? подбайте і про те, щоб гараж був надійно зачинений; ? на вулиці залишайте автомобіль лише в освітлених місцях; ? намагайтеся припаркувати автівку біля стіни будинку або якомога ближче до іншого автомобіля, щоб імовірному злодію було складніше потрапити всередину транспортного засобу; ? не залишайте в авто магнітолу, відеореєстратор, техніку та інші цінні речі, а також особисті документи та готівку, навіть якщо відлучаєтеся ненадовго; ? не зберігайте в салоні автомобіля інструменти та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання. Якщо ваш автомобіль все ж таки обікрали, не торкайтеся транспортного засобу і в жодному разі не сідайте за кермо. ?Одразу телефонуйте ? 1??0??2?? ? Оглядаючи пошкодження автомобіля або наявність особистих речей, ви знищуєте всі речові докази чим мінімізуєте шанси встановити злочинця. #ПорядокЦеТи #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіція #патрульнаполіціяодеси #служитизахищати #police #patrolpolce #patrolpolceua #od_patrolpolice