Проведення Президентом України Володимиром Зеленським саміту "Кримської платформи" очевидно дуже сильно зачепило кремлівські влади.

Рівень нервозності видно неозброєним поглядом: від істеричних сюжетів на російському телебаченні до смикання брифінгів Міністра закордонних справ РФ Лаврова.

Про це інформує Myc.New (https://myc.news/ua/politika/nelepye_ataki_kremlevskih_kibervojsk_protiv_krymskoj_platformy).

По всій видимості, підняли на вуха і ФСБ з її "кібервійськами". Ті, в свою чергу, швидко створили сайт-клон українського ресурсу "Кримської платформи" і розміщують там антиукраїнські статті, попутно рекламуючи Ялтинський форум окупантів.

Така поведінка Кремля в загальному не новина, дивно інше - кричуще низька якість роботи: сайт зроблений з рук геть погано, постійно гальмує, завантажується через раз. Також відразу кидається в очі його розміщення в доменній зоні "ru" і хвалебні статті про Аксьонова.

Украина - это часть Запада, НАТО и ЕС должны воспринимать ее именно так - Кулеба З сайтом справжньою "Кримської платформи" російський клон пов'язує лише вкрадений логотип. Що теж не погано, адже симпатичний україномовний логотип "Кримської платформи" відмінно відтіняє той шлюб, який на швидку руку створили "специ з Луб'янки".